Sunnuntaina oli Klaukkalan markkinat. Poliittisella kujalla oli myös vihreiden teltta. Oli mukavaa tavata siellä muita ehdokkaita. Ohessa kuva, jossa on minun lisäkseni Nurmijärven Tarja Haaranen ja Kauniaisista Anna Mäkelä. Ajoittain väkeä oli jokaisella vaalikojulla tungokseksi asti. Täytyy toivoa, että kiinnostus muuttuu äänestämiseksi!

Eilen olin panelistina Kansan terveyden puolesta –paneelissa. Järjestäjinä olivat Suomen sydänliitto ja Diabetesliitto. Järjestöt lähettivät etukäteen tuhdin materiaalipaketin. Yleisöä oli harmillisen vähän, niinkuin kaikissa vaaleihin liittyvissä tilaisuuksissa tuntuu olevan. Keskustelu muiden puolueiden panelistien kanssa oli kyllä oikein mielenkiintoista.

Tänään vaalimökillä päivystyksen jälkeen suuntasin vaihteeksi ihan vihreiden vaalitilaisuuteen, yleisöksi oikeastaan. Kyse oli Maahanmuuttajat ja työelämä – keskustelutilaisuudesta. Reilun tunnin keskustelun jälkeen saimme katsoa Jean Bitarin mielenkiintoisen dokumenttielokuvan säpinää Hakunilassa.


432963.jpg