Tänään oli taas aikamoinen logistiikkapäivä vaikka olikin vapaapäivä. Sitähän tämä perhearki useinkin on. Etenkin kun päiväkotiin on noin 10 km matkaa ja toisaalta myös lääkäriin yms. joutuu aina lähtemään kauemmas... Ja välillä logistiikka on kyllä niin hankalaa, että autolla on pakko osa matkoista tehdä. Tänään en mennyt töihin, siksi ei juuri ollut vaihdollisia matkoja... Ja aikaa jäi eri ”etappien” väliin riittävästi.

 

Aamulla pikkukoululainen koulutaksiin. Onneksi taksi vie, ei hän itse vielä pystyisi bussilla menemään. Ja suunta on eri kuin kenelläkään muulla perheessä, kuljetusta ei voi yhdistää meidän muiden kulkemisiin...

Sitten kuopuksen kanssa eskariin bussilla ja sitten bussilla kauppaan kodin lähelle. Kotiin kävellen – toki 2 pysäkinväliä olisi bussilla päässyt... En viitsinyt bussia odottaa, olin kotona nopeammin kävellen.

Bussilla hakemaan eskarilaista, bussilla kotiin... Vähän yli tunnin reissu... Meillä oli tuuria, viimeistä päivää ajossa ollut pitsibussi sattui juuri kohdalle. Pitsibussi on ajanut jonkin aikaa linjalla 55. Penkit on koristeltu pitseillä, samoin ikkunoissa on pitsejä. Aivan upeaa Vantaan taidemuseolta tuoda ihmisten iloksi tällaisia yllätyksiä! Bussi oli tosiaan taideteos!

Illaksi kokoukseen Helsinkiin, bussilla siis... Rautatientorilta tapani mukaan kävelin – se on nopeampi tapa kuin ratikka ellei ratikka tule heti... Kokouksen jälkeen kävellen rautatientorille. Junalla Tikkurilaan, hain sieltä vähän tavaroita sunnuntain yleisötilaisuutta varten. Kotiin jälleen bussilla... 7 joukkoliikennematkaa, kun muutaman etapin kävelin...