Kevät on tullut ryminällä. Nyt on vuodenaikaan nähden lämmintä. Ja kyllä se siltä tuntuukin. Lapsilla ei tunnu vaatteet pysyvän lainkaan päällä – on kuuma. Ja vielä muutama päivä sitten talvitamineet vielä hyvin kelpasi. Nyt on pikaisesti etsitty kevättakit – nekin olivat päivällä sitten jo liikaa. Lippalakki kelpaa päähän jotenkuten. Vauhtia piisaa, pienet lenkkarinkuluttajat saa raahata ulkohommista pesulle ja iltapalalle. Unikin tuli vikkelään, ei tarvinnut komentaa!

Itse olen lukenut siemenluetteloa. Sitä ei ehtinyt ennen vaaleja tehdä, nyt pohdiskelen jo koska ehdin kasvipalstallemme möyrimään. Vielä siellä on aivan liian märkää, mutta pian pääsee...

Yritän noudattaa kiertoviljelyä aarimaallamme. Siksi puutarhakirjan välissä on kartta edellisten vuosien kasvatuksista. Nyt pitää vaan pohtia mitä millekin lohkolle tulee. Samalla pitää muistaa rajallinen aika palstan hoitamiseen ja myös kasteluun, jos tulee kuiva kesä. Kovin kuivana kesänä on pakko todeta, että ei onnistu... Kuitenkin jos viljely onnistuu, on upeaa hakea palstalta taatusti tuoreet salaatit ja yrtit. Olen myös ihastunut erilaisiin papuihin ja keltaiseen kesäkurpitsaan. Muutenkin suosin sellaisia kasveja, joita ei saa lähikaupasta. Silloin oman palstan tuotteista tulee myös vaihtelua. Kerron kyllä blogissa tuloksistani välillä.

Jatkossa blogissani tulee varmaan taas olemaan enemmän harrastuksista ja myös perhe-elämästä. Eduskuntavaalien aikaan tämä oli lähinnä vaaleihin liittyvää asiaa. Nyt tavallisen arjen alettua aiheetkin vaihtelevat arkielämän sattumuksista politiikan aiheisiin.